Net als vorige week was de grappenmaker weer eens bezig met zijn vreemde grappen en kon hij het niet laten om opnieuw frauduleuze handelingen te plegen met ons als slachtoffer .
Want uiteindelijk is het niet meer en niet minder dan dat hij fraude pleegt met als oogmerk ons en afgelopen zaterdag ook Bas & Gerard Verkerk slachtoffer te maken.
Op een gegeven moment verschenen op de compuclub website meldingen dat wij en even later ook de Verkerken reeds duiven zouden hebben.
Op die tijd onmogelijk en met zeer onrealistische snelheden gezien het weerbeeld.
Natuurlijk weten wij niet hoe en waarom iemand zulke rare dingen in zijn hoofd haalt, ik vraag mij dan af of je ze wel allemaal op een rijtje hebt.

Uiteraard wederom onmiddellijk Compuclub telefonisch ingelicht dat deze meldingen niet klopte.
Doordat ik dit vorige week ook al reeds had gedaan en er toen zelfs een email achteraan had gestuurd en daar geen reactie op had gekregen was mijn verwachting op een oplossing/antwoord niet echt hoog.
Maar nog voordat mijn broer met de klok naar de club was werd er gebeld door de regelateur van de Compuclub met de mededeling “we hebben hem”, wat duidelijk sloeg op onze grappenmaker.
Via zijn IP adres waren ze er achter gekomen wie achter deze vreemde activiteiten schuil gaat.
Op mijn vraag wie deze persoon was, daar kon/wilde hij mij niet zomaar een antwoord op geven maar ze gingen het doorkoppelen naar de afdeling en die zou mij dan wel verder informeren.
Wat het systeem Compu-live betreft daar kon hij in ieder geval nooit meer aan deelnemen daar is hij uit verbannen voor de rest van zijn duivenmelkers loopbaan.
Omdat het volgens hun regelrechte fraude is zouden ze contact opnemen met het afdelingsbestuur om te overleggen wat voor verdere acties te ondernemen.
Onze grappenmaker gaat volgens mij zijn gemaakte grap nog wel betreuren als de soep zo heet blijft als hij nu wordt opgediend.

Op eigen hok was het een week waar je niet op zit te wachten.
We zijn al aan het opleren van de jonge duiven en met de jongen van de eerste ronde zijn we heel voorzichtig begonnen en gestart op 1 kilometer en zijn ze nu in 10 kleine sprongetjes donderdag gelost in Breda, dat is ongeveer 25 kilometer.
De woensdag vanuit Zevenbergschen Hoek waren ze eerder thuis als de chauffeur maar deze keer vanuit Breda was het andere koek.
In totaal 65 jongen los om 10 uur en na een uur kwamen er twee kampioenen boven water, een kwartiertje later nog eens drie tegelijk en daarna was het huilen met de pet op.
Soms een half uur niks en dan weer eens drie in tien minuten maar het waren zonder uitzondering allemaal eenlingen.
Rond zes uur waren er ongeveer 50 thuis, (viel nog niet eens tegen) vonden wij.
Maar dan valt het stil en komt er negen van de tien keer geen duif meer door is een ervaring die we al jarenlang ondervinden.
Ook deze keer na zes uur geen duif meer gezien, ik denk dat dit alles te maken heeft met het verduisteren want dan is het voor hun altijd bedtijd zullen we maar zeggen.
We gingen er vanuit dat we de volgende dag best nog een stelletje duiven zouden terug krijgen maar dit viel zwaar tegen, het werden er uiteindelijk maar drie en dat maakte dat er nog ruim 10 onderweg zijn.
De vlucht vanuit Pontoise werd ook een desillusie want met dit soort weer kunnen we meestal wel aardig meekomen, de ene keer wat beter dan de andere keer maar echt slecht is een uitzondering.
Dit keer was het echt slecht. In de club zaten we maar even 15 minuten na de eerste prijs en als je dan staat te wachten zijn dit lange minuten kan ik je vertellen.
Ik weet ook wel dat we een nieuwe start aan het maken zijn maar tot op heden ging het juist prima en hadden we niets te klagen.
De reden voor deze misstap kan een hapering in de gezondheid zijn (die ik niet heb gezien) het kan ook zijn dat we nog niet de kwaliteit hebben die er nodig is om wekelijks goed te presteren.
We hebben in ieder geval iets om naar uit te zien komende weken waar het balletje heen gaat rollen.